Om vår läkarmottagning i Stockholm

Varje år blir Stockholms befolkning större och större. Detta ställer krav på flera av samhällets viktiga funktioner, däribland hälsovården. Vår läkarmottagning i Stockholm står redo att ta emot patienter som vill ha en personligare vård samtidigt som de får professionell hjälp från erfarna och kompetenta läkare. Att ta hand om din hälsa är något av det viktigaste du kan göra. Låt våra privatläkare i Stockholm hjälpa dig med råd, behandlingar och allt som behövs för att du ska kunna ha en så god hälsa som möjligt. Vår läkarmottagning i Stockholm erbjuder såväl privatläkare som akutläkare efter tidsbokning. Vi kan även utfärda flera typer av läkarintyg.

Besök läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin i Stockholm

När kroppen börjar säga ifrån, när orken tryter eller när du börjar misstänka att något är fel är det skönt att kunna prata med en specialist inom allmänmedicin. Det innebär att läkaren kan hjälpa dig oavsett om det handlar om enklare bekymmer eller svårare åkommor. Eftersom våra privatläkare kan hjälpa dig med det mesta kan du känna dig säker med att komma tillbaka. På så sätt kan vi bygga en relation med våra patienter, något som hjälper oss med dina behandlingar i det långa loppet. Dessutom kan det kännas bra för dig att veta att samma personer kommer att finnas där för dig när du behöver hjälp med din hälsa.

Vi kan alltid hjälpa till

Ta kontakt med oss redan idag om du känner att du behöver hjälp. Vi finns här för att ge dig råd, utföra undersökningar, rekommendera behandlingar och mycket mer. Använd hemsidan för att boka eller ring oss på 070-431 45 80. Vi som tar emot dig är:

Pia Skagerberg

pia.skagerberg@sveahalsan.se

Leg. läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin.

Elisabeth Wahlqvist

elisabeth.wahlqvist@sveahalsan.se

Leg. läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin, företagshälsovård samt innehar examination i preventiv antiaging, samt estetisk medicin. Är medlem i Sveriges läkarförbund, Sveriges privatläkarförening, företagsläkarföreningen och Distriktsläkarföreningen i Stockholm.