Om vår läkarmottagning i Stockholm

Varje år blir Stockholms befolkning större och större. Detta ställer krav på flera av samhällets viktiga funktioner, däribland hälsovården. Vår läkarmottagning i Stockholm står redo att ta emot patienter som vill ha en personligare och professionell hjälp från erfarna och kompetenta läkare. Att ta hand om din hälsa är något av det viktigaste du kan göra. Låt våra privatläkare i Stockholm hjälpa dig med råd och allt som behövs för att du ska kunna ha en så god hälsa som möjligt.

Besök läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin i Stockholm

När kroppen börjar säga ifrån, när orken tryter eller när du börjar misstänka att något är fel är det skönt att kunna prata med en specialist inom allmänmedicin.

Vi kan alltid hjälpa till

Ta kontakt med oss redan idag om du känner att du behöver hjälp. Vi finns här för att ge dig råd, utföra undersökningar, rekommendera behandlingar och mycket mer. Använd hemsidan för att boka eller ring oss på 070-431 45 80. Vi som tar emot dig är:

Pia Skagerberg

pia.skagerberg@sveahalsan.se

Leg. läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin.

Elisabeth Wahlqvist

elisabeth.wahlqvist@sveahalsan.se

Leg. läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin, företagshälsovård samt innehar examination i preventiv antiaging, samt estetisk medicin. Är medlem i Sveriges läkarförbund, Sveriges privatläkarförening, företagsläkarföreningen och Distriktsläkarföreningen i Stockholm.